توضیحات
"درباره علم شناختی" عنوان مهمترین کتاب تالیفی به زبان فارسی با هدف معرفی علوم شناختی است. این کتاب که توسط دکتر جواد حاتمی (مدیر گروه رشته علوم شناختی در دانشگاه تهران) نگارش شده است در مختصرترین حالت و با زبانی ساده از قصهی شکل گیری علوم شناختی روایتش را آغاز میکند و چشم انداز توسعه علوم و فناوریهای شناختی را ترسیم میکند.
در ویژه برنامه "درباره علم شناختی" تلاش رسانه braincast بر آن است که تمامی پرسشهای احتمالی علاقمندان علوم شناختی را درباره این رشته مطرح کند.
انتشارات امیرکبیر برای معرفی کتاب درباره علم شناختی چنین مینویسد:
درباره علوم شناختی، داستان شکلگیری انقلابی است که در تاریخ علم به انقلاب شناختی مشهور است و نتیجۀ آن پدید آمدن حوزهای جدید از دانش است که با عنوان «علوم شناختی» شناخته میشود. علوم شناختی، اشاره به یک حوزه میانرشتهای دارد که بهطور مشخص، شامل شش رشته انسانشناسی، روانشناسی، علوم اعصاب، زبانشناسی، هوش مصنوعی و فلسفه ذهن میشود. هدف مشترکی که این شش رشتۀ مجزا را ذیل یک عنوان مشترک قرار میدهد، مطالعه ذهن و شناخت در انسان و سایر اشیای ذهنمند است. در فصول مختلف کتاب نحوه شکلگیری انقلاب شناختی، شاخههای مختلف علوم شناختی و مهمترین رویکردهای رایج در این حوزه مورد بررسی قرار گرفتهاند.
با صدای
دکتر جواد حاتمی
پویا پاک نژاد