توضیحات
تا به حال شده به این فکر کنید که بعد از چند بار شکست خوردن است که خسته میشوید و دست از کار میکشید؟ این عدد در مورد مهمان این قسمت ما بسیار زیاد است و حتی ممکن است به بینهایت میل کند!
در این قسمت با چاشنی فصل سوم، به سراغ داستان یک موسس سختکوش و استارتاپ جذابش رفتهایم. آقای مهدی صادقپور، همبنیانگذار و مدیرعامل استارتاپ فرستکوئِست، مهمان ماست. علت انتخاب او، سرگذشت عجیب، مشکلات کمرشکن پیدرپی و البته سماجتش در پیشبرد و رشد استارتاپش است.
مهدی متولد 1366، مهندسی خوانده و بیزار از مهندسی، از یک پست درمورد تهران در فیسبوک الهام میگیرد و کسبوکارش را تأسیس میکند. اهل خودشناسی، امبیای خوانده، ریسکپذیر و بسیار پرتلاش است. استارتاپش درآمد ارزی دارد، جذب سرمایهی دلاری کرده و باوجود موانع عجیبوغریب، همچنان بهپیش میرود.
اگر مشتاق شنیدن داستان فراز و نشیب فردی هستید که در بدترین شرایط اقتصادی کشور، چنین موفقیتهایی کسب کرده، پیشنهاد میکنیم این قسمت را از دست نداده و حتما گوش دهید:
- دوران دانشجویی، علاقه نداشتن به مهندسی و جرقهی یک ایده با عکسی در فیسبوک
- تصمیم برای تحصیل در رشتهی امبیای و شروع کار در کتابخانهی دانشگاه شریف
- ایدهی فروش تورهای ایرانگردی به توریست خارجی و عدم موفقیت آن!
- تغییر استراتژی از «فروش تور» به «مارکتپلیس تور» و درآمدهای اندک اولیه
- تغییر دوم در استراتژی، کسب درآمد بالا و تلاش برای گرفتن درگاه اینترنتی
- بسته شدن درگاه اینترنتی، بلوکه شدن پول شرکت و فلج شدن فروش
- بستن کار پس از سه ماه، از دست دادن کل تیم و 10 ماه جهنمی برای آزاد کردن پولها
- ایجاد هویت قانونی، جذب دومین سرمایهی دلاری و راهاندازی مجدد کار از صفر
- دورهی رشد طلایی چهارده ماهه با متوسط 25 درصد رشد در هر ماه
- آبان 98 و اتفاقات پس از آن تا کرونا و شروع سقوط به درآمد صفر مطلق!
- باز هم دست نکشیدن از کار، رویارویی با موانع و اینبار گسترش کسبوکار به عمان
در قسمت بعدی به ماجراهای جذاب زنده ماندن فِرستکوئِست پس از شروع کرونا میپردازیم و بیشتر در مورد مهدی صادقپور و امیدها و انگیزههایش خواهیم شنید. حتماً همراه ما باشید.
این قسمت از پادکست هم با حمایت خنیاگر و نوبار منتشر شده. پادکست از این حمایت متشکر است و به آن افتخار میکند. برای اطلاع از خدمات این دو مجموعه، میتوانید به سایت آنها سر بزنید:
https://khonyagar.com/
https://nobaar.com/
کلمات کلیدی: پیوت، تست شخصیت، وایرال، چسبندگی (ترکشن)، تجربه کاربری، نقطه سر به سر، ارزش گذاری، دودلیجنس (راستی آزمایی)، بازاریابی افیلیت، مدیریت تغییر، مزیت رقابتی، زنجیره ارزش، وان استاپ شاپ، عدم قطعیت
Keywords: Pivot, Personality Test, Viral, Traction, User Experience (UX), Break Even Point, Valuation, Due Diligence, Affiliate Marketing, Change Management, Competitive Advantage, Value Chain, One Stop Shop, Uncertainty
با صدای
میثم زرگرپور
امید اخوان
میثم زرگرپور
امید اخوان
میثم زرگرپور
امید اخوان