توضیحات
در قسمت دوم از مجموعه هشت قسمتی پادکستهای «چطور فرصتافرین بهتری باشیم؟»، رضا غیابی پذیرای آقای دکتر هومن تصدیقی بود. موضوع بحث قرار بود درباره تحلیل ذینفعان باشد اما از آنجا که آقای دکتر تصدیقی علاقه شدیدی به سیستمها و چگونگی کارکرد آنها دارند، بیشتر در مورد سیستم داینامیکس و تاثیر آن بر فضای فرصتآفرینی صحبت شد که نتیجه فوق العاده بود!. به علاوه قسمتی از این گپوگفت هیجانانگیز هم به مهارت «نگاشت» اختصاص داده شد که برای هر فرد کارآفرین، ارزشآفرین یا فرصت آفرین، از نان شب واجبتر است!
آقای دکتر تصدیقی همیشه به سیستمها ، رابطه بین اجزای داخلی آنها و نحوه شکل گیریشان علاقمند بودهاند و نسبت به آنها کنجکاوانه برخورد می کردهاند. او که هماکنون حدود چهل سال دارد و از نه سالگی به مطالعه انواع سیستمها پرداخته، به دلیل اینکه در حوزه مهندسی و مدیریت تحصیل نموده، در فضای آکادمیک معمولاً به عنوان یک فرد فعال در حوزه مدیریت شناخته میشود. ولی این تنها بخشی از فعالیت اوست و در واقع سیستمها (از هر نوع) و نحوه شکلگیری و ارتقای آنها، همواره مورد توجه او قرار داشته. فعالیتهای دکتر تصدیقی در مورد سیستمها باعث شده تا با گروههای گوناگون علاقهمند به سیستمها مانند مدیران، اقتصاد دانان و کارآفرینان و فعالین حوزه فناوری اطلاعات آشنا شود. او ترجیح می دهد او را چنین به خاطر بیاورند: " هر جا سیستم باشد، احتمالا هومن هم می تواند در چرخه عمر سیستم ها کمکی بکند”.
هدف از ساخت مجموعه «چطور فرصت افرین بهتری باشیم؟»، فعال کردن فرصتها از طریق بررسی چالشهای فضای کسبوکار نوین و ارایه راه حلهای عملی برای آنهاست. این مجموعه حاصل همکاری نزدیک شنوتو و میزبان برنامه، رضاغیابی است. رضا خود را فرصتآفرین معرفی میکند. او باور دارد برای هرکس، فرصتهای بیشماری در فضای کسبوکار وجود دارد. او که به عنوان «کارآفرین مشتاق» توصیف شده، به افراد و سازمانها کمک میکند تا فرصتهای منحصربفرد خود را فعال کنند. دیدگاههای متفاوت رضا، فرصت همکاری با برخی از رهبران فضای کسبوکار و افراد استثنایی را برای او فراهم ساخته، این همکاریها، منجر به کشف مدلهای رفتاریای شده که کمک میکند سازمانها و افراد در بهترین حالت خود کار کنند. رضا به عنوان موسس، مشاور یا مربی با سازمانها همکاری میکند و دیدگاههای خود و همفکرانش را با روشهای مختلف از جمله سخنرانی، وبلاگ، شبکههای اجتماعی و پادکست به اشتراک میگذارد.
با ما صحبت کنید. راه حلهای شما برای برخورد با موضوع این پادکست کدام است؟ چه چالشهای دیگری بر سر راه خود میبینید؟ تجربیات یا سوالات خود را همینجا با ما به اشتراک بگذارید تا همه با هم به همدیگر بیاموزیم و از همدیگر یاد بگیریم.