توضیحات
پادکست : رادیو عصر پرداخت
مدیرمسوول: عبداله افتاده
مهمانان: هادی سپانلو مدیر امور طرح و برنامه بانک ملت، محمد مظاهری مدیرعامل شرکت توسنتکنو و محمد رجبی رئیس اداره کل تحقیقات و برنامهریزی بانک سپه
موسیقی : معین صالحی
اسپانسر : شرکت بهپرداخت ملت
متخصصان سالهاست به این نتیجه رسیدهاند در یک سازمان، مهمتر از سختافزار یا نرمافزار، مغزافزار است. این تفکرات مدیران و رهبران یک سازمان است که راهبردها، مسیر راه و شکست و موفقیت آن را در آینده مشخص میکند. قاعدتا بانکها نیز به عنوان سازمانهایی بزرگ و پیچیده، از این قاعده مستثنی نیستند.
بانکها در دنیا بین دو تا سه درصد از خالص فروش خود را در بخش تحقیق و توسعه صرف میکنند و روشهای مختلفی هم برای انجام این کار دارند مانند اینکه پژوهشها را به صورت درونسازمانی و بیش از آن برونسازمانی، توسط کمپانیهای بزرگ مشاوره و تحقیقات انجام میدهند.
با نگاهی به ساختار بانکهای ایرانی، در مییابیم واحدهای مطالعه و تحقیق در اکثر این سازمانها دیده شده است. البته در مورد کمیت و کیفیت این تحقیقات، بحث و نظر، بسیار است. در این برنامه، قصد داریم چالشهای تحقیق و توسعه در صنعت بانکداری و فرصتهایی که میتواند از یکسو، توسعه و سودآوری بیشتر بانکها و از سوی دیگر، کارآمدی و رفع نیاز مشتریان را موجب شود، با حضور خبرگان بانکی و بخش خصوصی بررسی نماییم.
از اینرو، در هفتاد و نهمین میزگرد آنلاین از سلسله نشستهای تخصصی بانکداری و اقتصاد دیجیتال، با موضوع «بررسی وضعیت مطالعاتی و ظرفیت تحقیق و توسعه در نظام بانکی» که با حضور هادی سپانلو مدیر امور طرح و برنامه بانک ملت، محمد مظاهری مدیرعامل شرکت توسنتکنو و محمد رجبی رئیس اداره کل تحقیقات و برنامهریزی بانک سپه برگزار شد، جایگاه دانشگاهها، پژوهشکدهها و شرکتهای مشاوره مدیریت در کمک به بانکها و نیز ابعاد مختلف مطالعات و تحقیقات بانکی، موردبحث و تبادلنظر قرار گرفت. آنچه پیشروی شماست، مشروح این گفتوگوست.