در این قسمت، تمام توجه ما به کلوپ رشت ۲۹، باشگاه هنرمندان و تاثیر آن بر هنر معاصر ایران در دهه ۴۰ است. کلوپی که توسط کامران دیبا، پرویز تناولی و رکسانا صبا تأسیس شد و فضایی آزاد برای گردهمایی هنرمندان نوگرا ایجاد کرد.
در این قسمت به چالشها و مخالفاتی که کلوپ رشت ۲۹ با آن روبهرو بود و تصاویری از فضایی که هنرمندان پیشگام و آزاداندیش در آن به تبادل افکار میپرداختند، میپردازیم. هنرمندانی چون پرویز تناولی، حسین زندهرودی و دیگر بزرگان هنر آن زمان در این مکان دور هم جمع میشدند تا بهدور از محدودیتها و گالریهای رسمی، آثار خود را به نمایش بگذارند.
پنجشنبه بازار هنر، که بهعنوان یک پدیده نوین در این کلوپ آغاز شد، محلی برای فروش مستقیم آثار هنری و ایجاد ارتباط میان هنرمندان و جامعه هنردوست تهران بود. این بازار با رویکردی آزاد و بدون تشریفات رسمی، به هنرمندان فرصت میداد تا آثار خود را در معرض دید قرار دهند و تبادل نظر کنند.
اولین نفر کامنت بزار
تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شنوتو است