amir najafi
پادکست تون خیلی عالیه مرسی از خانم دکتر عزیز
mohammadtaghi-mz
پادکست های شما فوق العادس و من آقای شهاب و هانیه جعفری رو خیلی دوس دارم این دو روانشناس عزیز با مطالب علمی و استدلال فوق العاده جای آموزش هایی که باید آموخته بشه رو تا حد بسیاری زیادی پر میکنن خوشحالم که بدون تعصب و جانبداری حرف میزنن. و مرسی از مجریان بسیار پرانرژی و پر شور و باسواد.
الیاس گرجی
در مورد وظیفه بنده به عنوان یک روان درمانگر باید عرض کنم که نه تنها من بلکه این وظیفه اخلاقی هر درمانگر و روانشناس در هر جای دنیاست که تمام باورهای شخصی، اعتقادات مذهبی و سوء گیری هایش را که قطعا وجودشان به روند تشخیص و درمان آسیب خواهند زد را از علم و کار حرفه ای جدا کند. ویژگی یک درمانگر اخلاقی و موفق، خلوص است یعنی درمانگری کردن بدون پیش فرض و قضاوت که نشأت گرفته از هر نوع باوری باشد. در آخر اگر هنوز سوالی ذهنتان را مشغول کرده بنده با کمال میل برای پاسخگویی آماده ام.??
الیاس گرجی
هانیه جعفری (کارشناس برنامه و زوج درمانگر): وقت بخیر، بسیار ممنونم از اینکه ما را شنیدید. بنده استناد به تحقیقاتی کردم که منبع آنها ذکر شده و حتما اگر تحقیقاتی که این یافته ها را کلا نفی میکرد را هم مطالعه میکردم بدون شک وارد بحث میکردم و به شما اطمینان می دهم که بدون هیچ گونه سوء گیری یا نظر شخصی این موضوع را به بحث گذاشتم. با توجه به اینکه مشخصا در جایگاه یک روانشناس می توانم به راحتی نظر شخصی خودم که قطعا بر پایه علم هم هست را ارائه بدهم اما با این حال تنها به منابع استناد کردم. و در مورد تحقیقات، اساسا خاصیت علم به خصوص علوم انسانی پویایی است و احتمال تغییر در نتایج آنها امکان پذیر است. برای همین بنده همیشه معتقدم در علوم انسانی و نتایج پژوهشهای این حوزه کلیت( شامل درصد بالایی از افراد میشود)وجود داره نه قطعیت ( همیشه استثنائاتی هم وجود دارد).
teacher sad sad
استناد خانم دکتر به نتایج تحقیقات تجربی و بالینی است ، چند سوال ۱. آیا تحقیقات بالینی که در طول تاریخ انجام شده بعدا توسط محققینی دیگر زیر سوال نرفته است؟ اگر تا کنون این نتایج زیر سوال نرفته در آینده خواهد رفت؟ این خاصیت علوم تجربی است ۲. اگر برای یک گذاره وحیانی (قوانینی که بر پایه وحی) در ادیان تایید علمی یافت نشد باید آن را غلط دانست؟ ۳. بسیاری از قوانین وحیانی در زمانی که به مردم (هزاران سال پیش) ارائه شده ، توسط آنها درک نمی شده و در طول زمان با گسترش علم مورد تایید قرار گرفته است، پس ممکن است با گسترش علم دلایلی برای وجود قوانین جنسی دین ( اسلام ) ارایه شود ، الان شما به عنوان یک محقق چه وظیفه ای دارید ؟
تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شنوتو است