توضیحات
آقای شورابی که سخنرانی این بخش دورهمی را بر عهده داشتند در ابتدا به اولین جرقه در ذهنش، اتفاقاتی که برایش مشکل ساز شد و دردسر ایجاد کرده صحبت می کند.
چگونه یک طراح گیمیفیکیشن شویم ؟
هریک از طراحان گیمیفیکیشن در دنیا، خاستگاهی متفاوت داشته اند و راه هایی متفاوت را پیموده اند تا در موقعیت کنونی خود قرار گرفته اند. بسیاری از این طراحان گوشه هایی از مسیر خود را با ما به اشتراک گذاشته اند که راهگشاست ولیکن اغلب با بسیاری از ساختارهای فرهنگی و کاری در کشور ما خوانایی ندارد. در این دورهمی انجمن گیمیفیمیشن ایران پای صحبت یکی ازاین طراحان گیمیفیکیشن می نشینیم که ایرانی و هموطن بودنش باعث شده تا طرحی از کل مسیری که پیموده است را با ما در میان بگذارد که با ساختارهای کاری و فرهنگی ما نیز انطباق کامل دارد. علیرضا رنجبر شورابی چند سالی است که بطور جدی و حرفه ای مسیر گیمیفیکیشن را برگزیده و با شرکت ها و استارت آپ های گوناگون در زمینه های تجاری مختلف همکاری داشته است. تجارب ناشی است از موفقیت ها و شکست هایش در این راه میتواند راهنمای خوبی برای علاقه مندان ورود به این حوزه کاری جذاب باشد.
بخش دوم رویداد : اصول گیمیفیکیشن در بازاریابی ویروسی + موردکاوی
در این بخش امیرحسین ثقه الاسلامی به سخنرانی و معرفی خود پرداخت.
خیلی از مدیران بازاریابی به دنبال این هستند که محصولات و سرویس های خودشان را وایرال کنند و از قدرت مردم برای رساندن پیغام برندشان به گوش افراد بیشتر اقدام کنند . اما بازاریابی ویروسی مانند بسیاری دیگر از روشهای بازاریابی روشی مهندسی است . در این ارائه با بررسی یک مورد بازی و استفاده از اصول گیمیفیکیشن برای وایرال کردن محتوای کمپین ها آشنا می شویم .
با صدای
علیرضا رنجبر شورابی
امیرحسین ثقه الاسلامی