اپیزود ۳۱ کریپتوکست
قسمت دهم از سیر تکامل اندیشههای اقتصادی
در اپیزود قبلی در مورد اندیشههای میلتون فریدمن که یک لیبرال قسم خورده بود و از پولگرایی در اقتصاد دفاع میکرد، صحبت کردیم.
فریدمن معتقد بود سیاستهای مالی دولت در لحظه نمیتونه انتظارات افراد رو تغییر بده و تا زمانی که انتظارات آدمها تغییر نکنه، تصمیمات اقتصادیشون هم تغییری نمیکنه.
بنابراین نمیتونیم انتظار داشته باشیم که بدون تغییر تصمیمات اقتصادی آدمها، وضعیت اقتصاد جامعه هم تغییر کنه! پس مداخلات دولت در اقتصاد هر چقدر هم که خیرخواهانه و دقیق باشه، باز هم نتایجش با تاخیر در اقتصاد نمایان میشه و همین موضوع باعث تضعیف عملکرد سیاستهای مالی دولت میشه.
فریدمن و اساتید لیبرالش معتقد بودن که اقتصاد باید بدون مداخله دولت، راه خودش رو ادامه بده تا به تعادل برسه…
اما درست زمانی که فریدمن با شروع تدریس در دانشگاه شیکاگو از اقتصاد لیبرال و پولگرایی صحبت میکرد، پل ساموئلسون با پیریزی اقتصاد ریاضیاتی در دانشگاه MIT از مداخله دولت در کنترل چرخههای تجاری دفاع کرد و پرچم کینز رو دوباره بالا برد…
اگه این سبک محتوا رو دوست داری، بهت پیشنهاد میکنم اکانت رسمی او ام پی فینکس رو دنبال کنی. در ضمن در کانال پادکستهای او ام پی فینکس میتونی به اپیزودهای جذاب دیگهای در مورد مفاهیم اقتصادی، نکات سرمایهگذاری و اخبار ارز دیجیتال هم دسترسی داشته باشی.
اولین نفر کامنت بزار
اپیزود ۳۰ کریپتوکست
جنجالیترین اتفاقات د...
به اپیزود بیست و نهم از کریپتوکست خوش اومدین.
به اپیزود بیست و چهارم از کریپتوکست خوش اومدین....
🔸 دوباره آخر هفته شد و با یک قسمت دیگه از پادک...
به اپیزود بیست و دوم ا...
💠 به اپیزود بیست و یکم از کریپتوکست خوش اومدین...
💠 به اپیزود بیستم از کریپتوکست خوش اومدین.
...💠 به اپیزود نوزدهم از کریپتوکست خوش اومدین.
به اپیزود هجدهم از کریپتوکست خوش اومدین.
...
تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شنوتو است