• 1 سال پیش

  • 300

  • 13:27

فصل سی و نهم: مانترا (بخش پنجم)

دارما مدیتیشن
0
توضیحات

تو دنیای امروز دائما با حجم زیادی از اطلاعات، سرگرمی ها درگیر هستیم و آنقدر سرعت داده های جدید زیاد هست که گاها استراحت ذهنی بنظر سخت میاد. 

ما هر روز رو با کلی رویا و برنامه های جدید شروع می کنیم. تو روزمرگی های شلوغ و پرهیاهو با مدیتیشن می تونین زمانی رو به آرامش ذهنتون اختصاص بدین . 

گوش دادن مانتراها به ذهن ما کمک می کنه که برای لحظاتی فقط به آوا یا کلمات گوش بدیم، اگاهانه تمرکز کنیم ، کلمات دنیای ما ادم ها رو میسازن و بار حسی خلق می کنن، مانتراها همانند کلمات هستن و تکرار این کلمات می تونن با بار معنایی که دارن در ما حس خوشایند یا ناخوشایند ایجاد کنن. مثلا اگر روز رو با این مانترا که چه روز خوبیه شروع کنیم حس مثبتی رو در خودمون به وجود میاریم و می تونه بر عکس باشه مانترایی مثل من کافی نیستم قطعا حس ناخوشایندی رو ایجاد میکنه، و تکرار ذهنی آنها در سکوت تاثیر بسزایی بر روان و عملکرد رفتارمون داره. اگاهانه مانتراها یی رو که ذهن تکرار می کنیم انتخاب کنیم. 

 

واژه ی مانترا از زبان سانسکریت گرفته شده که از دو بخش "مان" به معنی ذهن و " ترا "به معنی رهایی تشکیل شده. مانتراها از کلمه یا عبارتی تشکیل شدن که همانند ابزاری هستن که با تکرار آن ها به رهایی ذهنی میرسیم. 

تکرار کردن این کلمات می تواند به حالت گفتاری باشد که ما بشنویم، همچنین می توانیم در ذهن تکرار کنیم و گاها فقط به آن ها گوش بدیم .این تکرار باعث متمرکز بودن بر روی مانترا در لحظه می شود که تاثیر زیادی در آرامش ذهنی و مخصوصا در بهبود تمرکز داره. مانتراها می تونن به زبان های متفاوتی باشن. 

این نوع مراقبه کمک می کنه به تمرکز بیشتر، تاثیر مثبتی در کاهش استرس ذهنی و جسمی داره و باعث ایجاد حس مثبت در افراد میشه. 

در مدیتیشن مانترا از قدرت صدا و آواها استفاده می شود که امواج فکری و انرژی ایجاد می کنن. یک بخش کامل از وجودیت ما انسان ها رو صداها میسازن. صداها در کنار سکوت‌ها معنا پیدا می کنن. 

 

 

موسیقی: Ra Ma da Sa Healing


https://www.youtube.com/watch?v=VnzpUUZ38Bc


با صدای
سارا

رده سنی
محتوای تمیز
shenoto-ads
shenoto-ads