توضیحات
جوامع علمی در راستای کمک به ارتقاء دانش و عمل حکمرانی، به سمت تاسیس مراکز علمی متمرکز بر مسائل و موضوعات حکمرانی رفتند که از آنها با عنوان دانشکده حکومت یا حکمرانی یاد میشود. دانشکدههای حکمرانی به عنوان یکی از مهمترین بازیگران عرصه سیاستگذاری عمومی، به سلامت سیاستها در تدوین، اجرا و ارزشیابی کمک کرده و زمینهساز دستورکارگذاری سیاستهای سالم در نظام سیاستگذاری هدف میشوند.
نظام جمهوری اسلامی ایران که بر پایه اصول و ارزشهای پذیرفته شده اسلامی تشکیل شده است، نیازمند اداره کارآمد، سالم و متعالی است. تشکیل دانشکدههای حکمرانی با حضور جمعی از متخصصان علمی دانشگاهی، مدیران، مسئولان و سیاستگذاران ملی و همچنین جذب دانشجویان با روحیه خدمت به کشور، اقدام بسیار مهمی است که در حال حاضر بایستی به آن توجه کرد. دانشکدههایی که تمام سعی خود را مصروف تربیت نیروهای متخصص، متعهد و کارآمد جهت تاثیرگذاری در نظام خط مشیگذاری و قرارگیری در مناصب حکومتی کنند.
در این سلسله جلسات تلاش میشود با دعوت از صاحبنظران و اندیشمندان حوزهی اقتصاد و سیاستگذاری سلامت و ترسیم بهتر وضع موجود و مطلوب نظام سلامت، توانمندی دانشجویان و پژوهشگران و فعالین این حوزه برای حل مسائل نظام سلامت ارتقا یابد. سه هدف عمده از برگزاری این سلسه نشستها به ترتیب زیر هستند:
1. انتقال تجربه از مدیران و سیاستگذاران ارشد نظام سلامت به دانشجویان علوم سیاستگذاری و حکمرانی سلامت
2. همافزایی دانشی با استفاده از فارغالتحصیلان رشتههای متنوع و هماندیشیهای بین رشتهای
3. ارائهی مباحث و راهکارهای نوین در مرزهای دانش سیاستگذاری و حکمرانی نظام سلامت
با صدای
محمد عبدالحسین زاده
سید حسام الدین شریف نیا
فرهاد کوهی