توضیحات
پادکست : رادیو عصر پرداخت
مدیرمسوول: عبداله افتاده
مهمانان: محمدرضا ساروخانی، عضو هیات مدیره بانک پاسارگاد و عباس معمارنژاد، معاون سابق امور بانکی و بیمه وزارت امور اقتصادی و دارایی
موسیقی : معین صالحی
اسپانسر : گروه دادهورز جویا
آینده کلیه صنایع و بخشها، دیجیتال خواهد بود و این آینده، نزدیکتر از آن است که تصور میشود. دیجیتالی شدن تنها مختص صنایع خاص مانند هایتک، تلکام و سرگرمی نیست، بلکه طوفان فناوریهای تحولآفرین، یکایک صنایع و بخشها همانند بانک، بیمه، توریسم، خردهفروشی، تولیدی، دارویی، معدن و صنایع دریایی را درخواهد نوردید.
اقتصاد دیجیتال، پدیده نوظهوری است که به واسطه آن، تحول دیجیتال شکل میگیرد. در تعریف ساده اقتصاد دیجیتال میتوان گفت اقتصاد دیجیتال، فعالیت های اقتصادی، تراکنشهای تجاری و ارتباطاتی است که بر اساس فناوریهای دیجیتال بنا نهاده شده یا با آن توانمند شده است. سه رکن اساسی که اقتصاد دیجیتال در آنها خلق ارزش میکند، افراد، صنایع و سازمانها هستند. آنچه از نتایج مطالعات صورتگرفته میتوان بیان کرد این است که اقتصاد دیجیتال یک مقصود است و تحول دیجیتال راه رسیدن به این مقصود. برای نیل به اقتصاد دیجیتال، باید حوزههای اصلی تحول دیجیتال را به خوبی شناخت.
این حوزههای اساسی تحول دیجیتال برای موفقیت کسبوکارها در اقتصاد دیجیتال، محیط کار، تجربه مشتری، شبکههای تامین و اینترنت اشیا را شامل میشوند که باید با تدوین و اجرای یک استراتژی دیجیتال واحد و یکپارچه، به آنها پرداخته شود تا بتوان در این فضا، ارزشآفرینی کرد. به نظر میرسد با وجود استفاده از فناوریهای نوین، به دلیل نبود هماهنگی و نیز موازیکاری دستگاههای مختلف کشور، تا رسیدن به این اهداف، همچنان راه درازی در پیش داریم.
از اینرو، در نود و یکمین میزگرد آنلاین از سلسله نشستهای تخصصی بانکداری و اقتصاد دیجیتال، با عنوان «فراز و فرود تحول دیجیتال در نظام بانکی و اقتصاد کشور» که با حضور محمدرضا ساروخانی، عضو هیات مدیره بانک پاسارگاد و عباس معمارنژاد، معاون سابق امور بانکی و بیمه وزارت امور اقتصادی و دارایی برگزار شد، چالشها و راهکارهای تحقق تحول دیجیتال، موردبحث و تبادلنظر قرار گرفت. ماحصل این گفتوگو، پیشروی شماست..