• 7 ماه پیش

  • 232

  • 01:34:02
0
توضیحات

سلام به #خانواده_هاگیرواگیر

ما برگشتیم، بعد از جنگ!

کی فکرشو می‌کرد در سال ۱۴۰۴ بخشی از خاطراتمون به قبل از جنگ و بعد از جنگ تقسیم بشه، اما شد!

دوازده روزی که در زندگی همه‌ی ما تغییراتی ایجاد کرد و ردپاش تا سالها در خاطرات و ذهنمون باقی خواهد بود.

و امروز صدای ما رو از «آتش‌بس» می‌شنوید!

در این اپیسود از آنچه بر هرکدوممون در این روزها گذشت حرف زدیم، از احساساتی که تجربه کردیم و فکرهایی که در سر داشتیم و داریم. جناب معین به عنوان جدیدترین خواننده‌ی مجاز در این اپیسود همراه ما بود!

امیدواریم که سایه‌ی جنگ و ویرانی از سر مردم نازنین‌مون و اصلا همه‌ی دنیا دور باشه و این فرصت محدود و بی‌تکرار زندگی رو با ساختن، یاد گرفتن، محبت کردن و «زندگی»

کردن سپری کنیم.

راستی در این ا‌پیسود از پروژه‌ی «فقط طرفداران» رونمایی کردیم که مخصوص دوستان خارج از ایرانه، هوامونو داشته باشین!

همکاران ما در این اپیسود:

نشان پادکست: استودیو سه_گاه - آرش تنهایی و تیم آتلیه

موسیقی تیتراژ: صبا تقوی

ضبط صدا: علیرضا توکل

ویدیو‌های پادکست: امیر امینی

ادیت: هاگیرواگیر - #احسان_مهرجو



Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

برای پیشنهادها و تبلیغات در پادکست فارسی با ما در ارتباط باشید: 

info@NewshaCast.com


Hosted by Simplecast, an AdsWizz company. See pcm.adswizz.com for information about our collection and use of personal data for advertising.


با صدای

رده سنی
محتوای تمیز
تگ ها
shenoto-ads
shenoto-ads