• 6 ماه پیش

  • 135

  • 22:35

مدیریت برنامه‌ها در زمان جنگ: سازگاری و کنترل اضطراب

دیسموت در آشراما
0
توضیحات

این اپیزود روز قبل از قطعی کامل اینترنت در ایران (در نتیجه جنگ موشکی با اسرائیل) ضبط شد! اما خب... امروز آپلود شد!

دقیقاً هم داره در رابطه با همین موضوع صحبت میکنه که چطوری برنامه‌هامون رو در بحران تغییر بدیم_ نه برنامه‌های کلان کشوری و لشکری! نه! برنامه‌های خیلی ساده‌ی زندگی روزمره که ناخودآگاه به‌هم میریزن و گریزی ازشون نیست!


میتونید مطلب نوشتاری این قسمت رو در قالب یک مقاله کوتاه در وبسایت دیسموت بخونید:


زندگی گاهی ما را با موج‌هایی پیش‌بینی‌نشده روبه‌رو می‌کند. یکی از شدیدترین این موج‌ها، جنگ است. چه در مناطق درگیر باشی و چه در فاصله‌ای دورتر، جنگ نظم درونی‌ت را می‌لرزاند؛ ذهن را پر از اضطراب می‌کند و برنامه‌ها را در هم می‌ریزد.

اما آیا باید همه‌چیز را رها کرد؟ نه. اتفاقاً در همین لحظات بحرانی است که دیسیپلین واقعی شکل می‌گیرد؛ نه دیسیپلینی از جنس کنترل وسواس‌گونه، بلکه از جنس حضور، تطبیق و مسئولیت.

https://b2n.ir/dismotblog20


با صدای
سحر

رده سنی
محتوای تمیز
shenoto-ads
shenoto-ads