قسمت بیستم پادکست کاربلد منتشر شد.
🎙مهمان این قسمت: جناب آقای مهندس احسان دباغ؛ مدیرعامل هلدینگ پارس دباغ
⏳مدت زمان این قسمت: 80 دقیقه
⚙️هلدینگ پارس دباغ از 8 شرکت زیرمجموعه تشکیل شده که همه اونها در حوزه صنعت ساختمان هستند.
هستن. با آقای دباغ درباره تاریخچه این مجموعه صحبت کردیم. اینکه از کجا و با چه ایده و سرمایه ای کار شروع شده و چطور تونستن در طی این سالها اینقدر توسعه پیدا کنند. برای بازاریابی و تبلیغات خودشون چه استراتژی و برنامه هایی داشتن. چطور تونستن 150 نفر نیروی انسانی متخصص و متعهد رو در مجموعه خودشون دور هم جمع کنند.
💡از فرصت های شغلی در صنعت ساختمان صحبت کردیم، همینطور از چالش ها و سختی هایی که در این حوزه وجود داره و اینکه آینده این صنعت به چه سمتی میره.
💎رمز موفقیتشون رو پرسیدیم و اینکه در مواقعی که شرایط سخت و موانعی براشون پیش اومده، چطور تونستن ادامه بدن و چه مشوق هایی در این مسیر داشتن.
🎯همچنین کلی از تجربیات فوق العاده ارزشمند خودشون در طی این سالها فعالیت رو برای ما روایت کردند که بسیار شنیدنی و آموزنده بود.
🏆بسیار خوشحالیم که تونستیم با یکی دیگه از کارآفرینان نمونه و شرکت های موفق و پیشرو گفتگو کنیم و تجارب ذی قیمت اونها رو برای شما به اشتراک بزاریم.
📌چند جمله طلایی از این گفتگو:
- تک تک سلول های بدنم اعتقادشون به اشتغالزایی بود.
- در آینده ای نزدیک کسب و کارها بزرگترین بحرانشون منابع انسانیه
- خیلی ریسک ها داشتم ولی ریسک هایی که تهشون رو خوندم
- ما تو مجموعه خودمون اتاق فکر داریم
- یکی از تاثیرگذارترین جملاتی که مسیر زندگیم رو عوض کرد ابن بود: چه کاری رو فقط من میتونم انجام بدم؛ و چه کاری رو میشه واگذار کرد.
📺مثل همیشه میتونید نسخه ویدیویی کامل این گفتگو رو در کانال یوتیوب پادکست کاربلد تماشا کنید.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🎙پادکست کاربلد؛ روایتی جذاب، متفاوت و شنیدنی از داستان زندگی و مسیر شغلی آدم های کاربلد
#پادکست_کاربلد
#کاربلد
#هلدینگ_پارس_دباغ
#احسان_دباغ
#صنعت_ساختمان
#پارس_دباغ
#موفقیت
#مصاحبه_کارآفرینی
#انگیزشی
اولین نفر کامنت بزار
قسمت بیست و چهارم پادکست کاربلد منتشر شد...
🎙مهمان قسمت 23 پادکست کاربلد: جناب آ...
🎙مهمان قسمت 22 پادکست کاربلد: جناب آقای
🎙قسمت 21 پادکست کاربلد و یک مهمان ویژه:
تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شنوتو است