فصل دوم همسفر به میانه ی راه خودش رسیده و توی این قسمت هم میزبان یکی دیگه از دوستان با تجربه در حوزه ی سفر هستیم .
توی این اپیزود سعی کردیم زوایای مختلف شغل (تورلیدری ) به عنوان یکی از گزینه های همیشگیِ بچه های اهل سفر رو بررسی کنیم و واقعیت ها و چالشهای این حرفه رو از زبان شخصی که سالها در این حوزه فعالیت کرده بشنویم .
همچنین، خیلی کوتاه از اهمیت خودشناسی در انتخاب های مهم زندگیمون گفتیم . مفهومی که این روزها در زندگی خیلی از ماها جای خالیش حس میشه و بجاش تصمیماتی با چاشنی احساس و هیجان گرفته میشه .
.
نظرات ، پیشنهادات و انتقادات شما باعث دلگرمیه ماست .
اگه فکر میکنید هر کدوم از اپیزودهای همسفر مفیده ، بسیار ممنون میشیم که برای دوستان یا اعضای خانوادتون ارسال کنید .
کتابهایی که در این اپیزود معرفی شد
۱.کتابخانه نیمه شب
۲.هنر شفاف اندیشیدن
۳.هنر خوب زندگی کردن
پیج مهمان این اپیزود @mamallicaa
BRAND_USER
2 سال پیشمهمان این قسمت واقعا فهمیده با تجربه واقع بین و با حال بود
BRAND_USER
2 سال پیشخیلی خیلی مفید بود سجاد مرسی یکی از تارگت های خوده من گوش کردن به ۱۰۰ تا از پادکست های تو هست چون واقعا آگاهی و نگرشم رو به زندگی مخصوصا تو این سبک بیشتر و بهینه میکنه مرسی ازت
تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شنوتو است