توضیحات
سیدمحمد علوی هستم و قراره در این سلسه پادکستها درباره گذر از عصر اطلاعات، به عصر مفهوم صحبت کنیم، با حضور و کمک کارشناسان این حوزه؛
من این پادکستها رو تولید میکنم و پیش میبرم و امیدوارم که بازخوردهای شما، من رو کمک بکنه تا برنامههای کاربردی رو در این زمینه، یعنی مقوله عصر مفهومی، تولید و به شما تقدیم کنم.
قطعا همراهی و همفکری شما میتونه سطح کیفی این برنامهها رو افزایش بده
به همین منظور تا زمانی که تلگرام فیلتر نشده، میتونید با من در تماس باشید از طریق آی دی @mohalavi60 و هر زمان فیلتر شد، زودتر میگم که کجا میتونید آرشیو این سلسله پادکست رو یکجا داشته باشید و برنامههای جدید رو هم بشنوید.
یه چیز دیگه این پادکست فعلا نام نداره و امیدوارم تا برنامه بعدی، یه اسم خوب براش پیدا کنم. شما هم میتونید پیشنهاد بدین
و اما نخستین برنامه…
نزدیک به سیزده سال پیش یعنی در سال 2005، وقتی کتاب a whole new mind در آمریکا به چاپ رسید و علاقمندان خریدند و خوانند، به طرز عجیبی، خوانندگان این کتاب، یک سوال مشابه رو از آقای دانیل ه پینک (نویسنده کتاب) پرسیدند (به هر حال براش ایمیل فرستادند دیگه!) ابنکه آیا دنیا به ذهنی کامل و نو نیاز داره؟ این مطلب رو تقریبا هفت هشت ماه پیش، یه جایی خوده بودم که دقیقا یادم نمیاد کجاست و اگه یادم بیاد، در برنامه بعدی میگم بهتون، چون مهمه… .
خیلی اتفاقی چند روز پیش هم توی وبگردیهام به مقاله ای رسیدم که عنوانش این بود:
ده مهارت شغلی که باید تا سال 2020 آموخت
وقتی خوندمش، برای من هم همین سوال ولی یه جور دیگهای، لود شد (به قول برنامه نویسها)… و احساس کردم یه رابطهای باید بین اینها وجود داشته باشه… .
میخواستم در این خصوص با یکی حرف بزنم و به نظرم رسید که این گپ و گفتها رو در قالب این سلسله پادکستها با شما به اشتراک بگذارم و البته نمیدونم به کجا میرسیم اما، خیلی هیجان دارم چون میخوام درباره یه ذهن نو، بپرسم
وقتی بررسی کردم رسیدم به مسیح کریمیان، دوست خوبی که تقریبا شش هفت سالی میشه در زمینه مشاور مدیریت داره فعالیت میکنه و علاوه بر کسب و کارهای بزرگ و نامی که اغلب ما خیلیهاشون رو میشناسیم، در حوزه استارتاپها هم فعاله، حالا چه اینکه مشاوره بده یا در رویدادهای استارتاپی به عنوان منتور و حتی داور حضور داشته…
تخصص مسیح، حل مسئله به روش های خلاقانس و از طرفداران تفکر انتقادیه… امیدوارم دوست داشته باشید و ما رو همراهی کنید… هر چند این نخستین پادکست ماست و شاید قضاوت دربارش کمی زود باشه… .
در برنامه بعدی به شکل موشکافانهتری با انواع مسائل پیچیده آشنا میشیم و یاد میگیریم چطور میشه با استفاده از مهارتهای ارتباطی و روشهای خلاقانه حل مسئله، به پاسخ درست رسید.