حل مسئله به معنای پیدا کردن و پیادهسازی راهحلهای مؤثر و عملی برای مسائل و چالشهایی است که در حوزههای مختلف برای یک کشور و حتی زندگی ما ممکن است وجود داشته باشد.
مهمترین کارکرد اندیشکده مسلماً حل مسئله یا کمک به حل مسئله است. این یعنی اندیشکدهها با محوریت یک یا چند حوزه تخصصی، مثل اقتصاد، سلامت فقر و غیره شکل میگیرند تا با شناسایی مهمترین مسائل آن حوزه و ریشهیابی چگونگی شکلگیری آن مسائل به یک راهحل پایدار برسند تا با کمک ابزارهای مختلف حل مسئله همچون ترویج، چانهزنی، پژوهش به حل آن مسئله اقدام کنند و به سراغ مسائل بعدی بروند. اساساً اندیشکده و حل مسئله به هم گره خوردند و اگر اندیشکده به دنبال حل مسئله نیست، نباید اسم خودش را اندیشکده بگذارد.
حالا در این پادکست میخواهیم که خیلی دقیقتر و با جزئیات بیشتر و کاربردی به سراغ «نسبت بین اندیشکده و مسئله» برویم. اینکه اساساً مسئله سیاستی چیست و حل مسئله به چه میگویند؟ چه نسبتی بین اندیشکده و مسئله به معنای دقیق وجود دارد؟ گامهای حل مسئله توسط یک اندیشکده شامل چه چیزهایی میتواند باشد و اینکه ابزارهای سنتی و نوآروانهای که اندیشکدهها برای حل مسئله میتوانند استفاده کنند، شامل کدام ابزارهاست.
اولین نفر کامنت بزار
اسمشون اندیشکدهاس که همان جمع گروهی از افرادی ...
تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شنوتو است