توضیحات

تاریخ انتشار قسمت 3: 29-03-1405


من کنار «محمد جعفری» نشسته‌ام؛ دانشجوی کارشناسی «تولید سیما» که سال‌ها پشت دوربین و پای تدوین بعضی برنامه‌های تلویزیونی بوده و فضای رسانه‌ای را از نزدیک چشیده و نقد کرده، اما این‌جا نه از تکنیک و تصویر، که از یک درد عمیق‌تر حرف می‌زنیم: این‌که چرا هر وقت در هم می‌شکنیم تازه یادِ خدا می‌افتیم، اما همین که کمی حال‌مان بهتر می‌شود، دوباره فراموشش می‌کنیم؛ چرا با اینکه می‌دانیم آخرِ خط، جز او هیچ‌کس نمی‌ماند، باز از او دور می‌شویم و دلمان را جایِ دیگری گرو می‌گذاریم.اگر این سؤال‌ها شبیهِ حالِ این روزهای توست، هندزفری را بگذار و بیا کنارِ ما اشک بریز؛ امروز که این قسمت را می‌شنوی، قرار نیست قوی باشی، قرار نیست خودت را جمع‌وجور نگه داری. بگذار فروبریزی، بگذار اشکت هرقدر خواست جاری شود، بگذار در خدا غرق شوی… شاید همین چند قطره اشک، آغازِ یک برگشتنِ جدی به همان خدایی باشد که سال‌هاست دلت عمیقاً برایش تنگ مانده.

—

کتابی ننوشته‌ام که نامش را در صفحه‌ی تقدیمش بنشانم؛ اما این پادکست را با تمام دلم تقدیم می‌کنم به مادرم که برای بودنِ من، صبورانه و بی‌دریغ زحمت کشیده است.


زمان و پلتفرم‌های انتشار:

هر قسمت جمعه‌ها منتشر می‌شود. قسمت‌های جدید ابتدا در بله، ایتا، روبیکا و تلگرام بارگذاری شده و سپس با کمی تاخیر در شنوتو، کست‌باکس و سایر پلتفرم‌ها قرار می‌گیرند.

همچنین به‌خاطر شرایط اینترنت و وضعیت جنگی کشور، نسخه‌های کم‌حجم‌تر در پلتفرم‌های ایرانی منتشر خواهد شد. اگر تاخیری در انتشار پیش آمد، پیشاپیش از شما عذرخواهی می‌کنیم.


برای نقد، پیشنهاد و حمایت مالی: 09366728567


با صدای
امیرحسین اِچ
محمد جعفری

رده سنی
محتوای تمیز
shenoto-ads
shenoto-ads