توضیحات

**خلاصه آیات ۴۶ تا ۵۲ سوره عنکبوت:**


- **شیوه گفت‌وگو با اهل کتاب (آیه ۴۶):** با اهل کتاب باید به بهترین روش گفت‌وگو کرد، مگر کسانی از آنان که ستم می‌کنند؛ و بگویید ما به آنچه بر ما و بر شما نازل شده ایمان داریم و خدای ما و شما یکی است و در برابر او تسلیم هستیم.

- **حقانیت قرآن (آیه ۴۷):** همان‌گونه که به پیامبران پیشین کتاب دادیم، این کتاب را نیز بر تو نازل کردیم؛ پس گروهی از اهل کتاب به آن ایمان می‌آورند و از این مردم نیز برخی ایمان می‌آورند، و فقط کافران آیات ما را انکار می‌کنند.

- **امی بودن پیامبر و معجزه قرآن (آیه ۴۸):** تو پیش از این نه کتابی می‌خواندی و نه با دست خود چیزی می‌نوشتی؛ وگرنه باطل‌گرایان دچار تردید می‌شدند.

- **جایگاه آیات الهی (آیه ۴۹):** بلکه این قرآن آیاتی روشن در سینه‌های کسانی است که دانش یافته‌اند، و فقط ستمکاران آیات خدا را انکار می‌کنند.

- **بهانه‌جویی منکران (آیه ۵۰):** گفتند چرا معجزه‌هایی از سوی پروردگارش بر او نازل نشده است؟ بگو معجزات فقط نزد خداست و من فقط هشداردهنده‌ای آشکارم.

- **کفایت قرآن به‌عنوان نشانه (آیه ۵۱):** آیا برای آنان کافی نیست که این کتاب را بر تو نازل کردیم که پیوسته بر آنان خوانده می‌شود؟ قطعاً در این کتاب برای اهل ایمان رحمت و تذکر است.

- **گواهی خدا کافی است (آیه ۵۲):** بگو خدا میان من و شما گواه کافی است؛ او آنچه را در آسمان‌ها و زمین است می‌داند، و کسانی که به باطل ایمان آوردند و به خدا کفر ورزیدند، همان زیانکارانند.


#سوره_عنکبوت

#اهل_کتاب

#گفتگوی_نیکو

#حقانیت_قرآن

#امی_بودن_پیامبر

#معجزه_قرآن

#بهانه_جویی_کافران

#گواهی_خدا

#رحمت_و_تذکر

#زیانکاران


با صدای
دسته بندی‌ها

رده سنی
محتوای تمیز
تگ ها
shenoto-ads
shenoto-ads