توضیحات

**خلاصه آیات ۳۱ تا ۳۸ سوره عنکبوت:**


* **آمدن فرستادگان نزد ابراهیم (آیه ۳۱):** هنگامی که فرستادگان الهی (فرشتگان) برای بشارت فرزند و ابلاغ مأموریت نابودی قوم لوط نزد ابراهیم آمدند، گفتند: «ما اهل این شهر (سدوم) را هلاک خواهیم کرد، چرا که مردمش ستمکارند.»

* **نگرانی برای لوط (آیه ۳۲):** ابراهیم گفت: «لوط در این شهر است.» فرشتگان پاسخ دادند: «ما به کسانی که در آن هستند داناتریم؛ او و خانواده‌اش را -جز همسرش که در میان بازماندگان است- نجات خواهیم داد.»

* **اضطراب لوط (آیه ۳۳):** هنگامی که فرستادگان نزد لوط آمدند، او از آمدنشان نگران شد و دستش از حمایت آن‌ها کوتاه ماند (توان دفاع نداشت)، اما آنان گفتند: «نترس و غمگین مباش؛ ما تو و خانواده‌ات را نجات می‌دهیم.»

* **عذاب قطعی قوم (آیه ۳۴):** فرشتگان گفتند: «ما بر اهل این شهر به خاطر فسق و گناهی که می‌کردند، عذابی آسمانی نازل خواهیم کرد.»

* **نشانه‌ای برای خردمندان (آیه ۳۵):** خداوند از این شهر ویرانه‌ها باقی گذاشت تا برای کسانی که می‌اندیشند، نشانه‌ای روشن باشد.

* **داستان شعیب (آیه ۳۶):** به سوی مدین، برادرشان شعیب را فرستادیم. او به قومش گفت: «ای قوم من! خدا را بپرستید و به روز قیامت امید داشته باشید و در زمین فساد نکنید.»

* **تکذیب و هلاکت شعیب (آیه ۳۷):** آنان او را تکذیب کردند، پس زمین‌لرزه‌ای شدید آنان را فرا گرفت و در خانه‌هایشان به رو افتادند و مردند.

* **هلاکت قوم عاد و ثمود (آیه ۳۸):** اقوام عاد و ثمود را نیز هلاک کردیم؛ آثار خانه‌هایشان برای شما آشکار است. شیطان اعمالشان را در نظرشان آراست و آنان را از راه حق بازداشت، با اینکه خود بصیرت داشتند.


#سوره_عنکبوت

#حضرت_ابراهیم

#حضرت_لوط

#حضرت_شعیب

#سنت_هلاکت

#عاقبت_مفسدان

#عبرت‌های_تاریخی

#نشانه‌های_الهی

#فرشتگان

#توحید_و_معاد


با صدای
دسته بندی‌ها

رده سنی
محتوای تمیز
تگ ها
shenoto-ads
shenoto-ads