نفرین نامه
کفاش خراسانی
نامش حاجی بابا و تخلصش کفاش . از تخلصش پیداست کفاشی بوده از مردم خراسان. و درویشی بوده از دراویش بی تبر زین و کشکول و به کار کفاشی مشغول.از اوايل جوانی به هنر شعر و شاعری علاقه ای وافر داشت و بر اثر بعضی گرفتاریهای زندگی از جمله امرار معاش از راه کفاشی و پینه دوزی به همین مختصر شعر : یعنی دعا نامه و نفرین نامه بسنده کرد.از تاریخ ولادتش اطلاع دقیقی در دست نیست چنانکه تاریخ وفاتش هم نا معلوم می باشد. بعضی زمان زندگانی او را در نیمه دوم قرن سوم هجری یعنی حدود ۳۶۰ به بالا ذکر کرده اند و برخی کتابها تاریخ وفاتش را سال ۴۱۴ نوشته اند.
از مجموع اشعار نفرین نامه کاملاً احساس میشود که حاجی بابا کفاش خراسانی دارای معلومات عمومی وسیعی بوده. مخصوصاً معلوماتش در باره دانش و معرفت عمومی جامعه خویش چشمگیر و قابل توجه است. اشعارش با زبانی ساده و قابل فهم عوام است.
گوینده : بابک زند
Siroos Rahimi
1 ماه پیشسلام دوستان وقتتون بخیر من یه پادکست توی شنوتو و کست باکس به اسم از سطر تا زندگی منتشر کردم.اگه مایل بودین لطفا گوش کنین و خوشحال میشم نظرتون رو درموردش بگین موضوع پادکست اینه که توی هر قسمت یک کتاب رو بدون اسپویل شدن تحلیل و مسائل و دغدغه هایی که مربوط به زندگی الان هستن رو توضیح میدم.ممنون🙏
تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شنوتو است