استانبول، شهریه که به زیبایی شرق و غرب رو کنار هم به تصویر میکشه. فقط کافیه یک بار به این شهر سفر کنی تا برای همیشه دلت پیشش گیر کنه و بارها بهش برگردی.
اپیزود دوم رادیو دور دنیا رو تقدیم میکنیم به همه کسایی که مثل ما دلشون برای استانبول خیلی تنگ شده و امسال نتونستن بهش سر بزن.
امروز به چندتا از نقاط دیدنی استانبول سر میزنیم که احتمالا کمتر راجع بهشون شنیدین. براتون داستان سرآشپز معروف استانبول رو تعریف میکنیم، از رسم و رسوم جالب مردم ترکیه و ارتباطش با نمک میگیم و یه سریال متفاوت بهتون معرفی میکنیم.
متین لشکری و معصومه هاشمی مهمونهای این اپیزود هستند. متین برامون از تجربه یه تور شکمگردی خوشمزه در استانبول میگه؛ و معصومه برامون از روزهایی میگه که تا پاش میرسه به استانبول، شهر به مدت ۲ ماه وارد قرنطینه میشه.
لینک مجله علیبابا:
http://alib.ba/ThSuid
اولین نفر کامنت بزار
...سفر به ماه یک رویای قدیمی است که بشر سالیا...
این اپیزود رو آرام و خرامان گوش...
...سفر به تبریز با ا...
!هشدار: این اپیزود را با شکم خالی گوش نکنید⚠...
...فکر نکنید اگر سفر میرید چیزی رو میبازید»...
از جایی که صدای ما را میشنوید، فاصله زیادی ت...
فصل دوم رادیو دور دنیا را ...
دور دنیا چرخیدیم و چرخیدیم تا در واپسین روزها...
چشممان را ببندیم و رو به شمال آفریقا بایستیم؛...
تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شنوتو است