در سالهای 2007 و 2008 میلادی، بازارهای مالی جهان دچار بحرانی شدند که در تاریخ اقتصاد بیسابقه بود. همه چیز از رشد قیمت و تشکیل حباب در بازار مسکن آمریکا شروع شد. قیمت مسکن در یک دوره 6 ساله، از سال 2000 میلادی تا اواسط 2006 در یک روند صعودی شدید قرار گرفته بود؛ همه چیز خوب بود و همه راضی بودند، تا اینکه در اواسط سال 2006 ناگهان این روند صعودی تبدیل به یک روند نزولی شد و اصطلاحاً حباب بزرگ بازار مسکن آمریکا ترکید! امّا داستان همینجا به پایان نرسید و نزولی شدن قیمت مسکن در آمریکا مثل قطعه اول یک دومینوی بزرگ عمل کرد و در طول دو سال، تمام اقتصاد جهان رو درگیر بحران کرد.
تو این قسمت، اول نگاهی داریم به وضعیت بازار مسکن آمریکا در سالهای 2000 تا 2006 تا ببینیم اصلاً این حباب چرا و چگونه در این بازار شکل گرفت. بعد میگیم چطور این حباب ترکید و تمام جهان رو وارد بحران کرد. در نهایت مفهومی تحت عنوان "اوراق بهادار سازی" رو معرفی میکنیم و توضیح میدیم که نقش این مفهوم در بحران اعتباری 2007 و 2008 چی بود.
لا به لای روایت کردن این داستان، کلی مفهوم جدید برای یادگیری وجود داره و هر جایی که مفهوم جدیدی معرفی شده، کامل و دقیق توضیح داده شده.
همزمان با انتشار این پادکست، پستی در وبسایت اینوست پلاس، بخش مجله اینوست پلاس با عنوان «نگاهی به بحران اعتباری 2007 و 2008» منتشر شده که نمودارهای مربوط به پادکست اونجا هست.
اولین نفر کامنت بزار
🔷 برنده
🔶 در قس...
🔷 اجماع
🔶 مهمون این ق...
تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شنوتو است