کتاب عین عاشقی چند روایت از وصل و جدایی اثر حسین وحدانی که انتشارات کنار آن را منتشر کرده است و بنده ابوالفضل حاجی زاده آن را خوانش کرده ام.
روز های شنبه و چهارشنبه منتظر اپیزود های جدید باشید
نظراتتون باعث ارتقا کار و خوشحالی بنده است .
*
عین عاشقی، همان طور که از نامش پیداست الفبای عشق را در خلال روزمرگی های به ظاهر پیش پا افتاده ای که از یادمان رفته به زبانی ساده بیان می کند .
در قسمتی از کتاب عین عاشقی میخوانیم:
ما محتاج رعایتیم انگار، چه وقتی معشوقیم و کسی دوستمان می دارد، چه وقتی عاشقیم و کسی را دوست می داریم. ما، همین ما که می توانیم در این آشفته بازار فروش عشق های یک بارمصرف در رنگ ها و اندازه ها و مدل های گوناگون، با یک پیامک سر و ته یک رابطه را هم بیاوریم یا کهنه ای را نو کنیم، دلمان رعایت می خواهد؛ رعایت شدن، رعایت کردن. رعایت، همان چیزی است که ما توی زندگی هامان گمش کرده ایم. همان که گم شدنش گلدان هایمان، آدم هایمان، عشق هایمان را خشکانده است.
اولین نفر کامنت بزار
تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شنوتو است