کتاب صوتی دخترک کبریت فروش اثر هانس کریستین اندرسن نویسنده و شاعر معروف اهل دانمارک است که در قالب نمایشنامه اجرا شده است.
دختر کبریتفروش (The little match girl) قصه دردبار دختر بچهای است که از فرط فقر و تنگدستی به کبریت فروشی رو میآورد. دختر تلاش میکند کبریتهایش را به مردمی که مشغول خرید هستند بفروشد اما کسی به او توجهی نمیکند و او که در پایان شب سرد زمستانی یکه و تنها در خیابان باقی میماند، سردش میشود و سعی میکند با روشن کردن تکتک کبریتها خودش را گرم کند. او رویاهایش را در نور کبریتها میبیند و در گوشهی خیابان از سرما جان میسپارد.
نویسنده این کتاب هانس کریستین آندرسن (Hans Christian Andersen) داستان را براساس واقعیتی تلخ و با لحنی تأثیرگذار و رویکردی افشاگرانه و انتقادی مینویسد و با بیانی غیرمستقیم و داستانی، پرده از بیدادگری اقتصادی و اجتماعی جامعه طبقاتی اروپای آنروز برمیدارد. تلخی این لحن و تراژدی تنیده در داستان، همانقدر که روح شهروندان را میخراشد، قاعدتا بر وجدان مدیران ارشد جامعه دانمارک تلنگر میزند. این داستان بیانیهای است در جهت محکومکردن شرایط اجتماعی جامعه دانمارک است.
خانواده هانس کریستین آندرسن از افراد سرشناس دانمارکی بودند، اما آندرسن شهرت خود را از نوشتن داستانهای تخیلیاش کسب کرد. از معروفترین داستانهای او میتوان از پری دریایی کوچولو، بندانگشتی، جوجه اردک زشت، زندگی من، ملکه برفی، دخترک کبریت فروش و لباس جدید امپراتور نام برد.
داستانهای او به ۱۵۰ زبان ترجمه شدهاست و همچنان میلیونها نسخه از آنها در سراسر جهان چاپ میشود. او حدود ۲۲۰ داستان تخیلی نوشته است.
کتاب صوتی دخترک کبریت فروش را گروه گویندگان شامل مونا غنی نیا، پریما پوربیژن، غزال حسن زاده روایت کردهاند.
aghayari1354
داستانی کوتاه تلخ پرمعنا و فوق العاده هست. برای من جالبترین دلیل خواندن و شنیدن رمانهای خارجی اینه که مرگ رو بسیار زیبا نشان میدن و حس بد القا نمیکنن. ما ایرانیها کلا مرگ برامون فاجعه هست و عقیده ای به آرامش آن دنیا نداریم. از بچگی تا حالا مشکلم با رمانهای ایرانی همین بوده همیشه
تمامی حقوق این وبسایت متعلق به شنوتو است