دانشنامه ویزای ۴۹۱
shenoto.com

دانشنامه ویزای ۴۹۱

0

4

1 هفته پیش

توضیحات

یکی از جدیدترین ویزاهای استرالیا که در نوامبر سال 2019 شرایط آن به اداره مهاجرت ابلاغ شده است، ویزای 491 است. با اخذ این ویزای مهارت استرالیا، می توانید به همراه خانواده‌ تا 5 سال در مناطق کم جمعیت به زندگی، کار و تحصیل بپردازید. دارندگان ویزای ۴۹۱ استرالیا پس از سه سال واجد شرایط درخواست ویزای اقامت دائم هستند و پس از آن در صورت داشتن شرایط اولیه می توانند موفق به دریافت شهروندی استرالیا شوند.

گویندگان:

-

تاریخ انتشار:

1 هفته پیش

Shenoto Plus

قسمت‌ها

1

همه چیز در مورد ویزای ۴۹۱ استرالیا


0
0
00:12:44
2

پاسخ به سوالات متداول در مورد ویزای ۴۹۱ - بخش اول


3
0
00:26:05
3

پاسخ به سوالات متداول در مورد ویزای ۴۹۱ - بخش دوم


1
0
00:15:03
4

آخرین اخبار ویزای ۴۹۱


0
0
00:09:23
shenoto album comment

نظرات

نظری ثبت نشده است

برای ارسال نظر ابتدا باید وارد حساب کاربری خود شوید.